Kipfilet met Appels en Stroop

Kipfilet met Appels en Stroop

Kipfilet met Appel en Stroop

Ingrediënten: 2 kipfilets, zout, peper, 1 ui, 6 steranijs, 2 appels (Granny Smith), 5 eetlepels appelstroop, 1 theelepel kaneel,

Snij 2 kipfilets in stukken en kruid het met zout en peper. Bak de stukjes kipfilet goudbruin in hete olie. Voeg vervolgens 1 gesnipperde ui, 6 steranijs en 2 geschilde appels (Granny Smit, elk gesneden in 8 partjes). Bak dit mee totdat alles een mooi kleurtje heeft. Voeg vervolgens ongeveer 5 eetlepels appelstroop en 1 theelepel kaneel toe. Laat het geheel goed warm worden. Serveer met bijvoorbeeld doperwten en aardappelbolletjes. Eet smakelijk!

(41 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top