Kapucijners met Kip en Rijst

Kapucijners met Kip en Rijst

Kapucijners met Kip en Rijst

Ingrediënten: rijst, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 kipfilet, 3 tomaten, 1 theelepel ketoembar, 1 theelepel komijnpoeder, 1 pot jonge kapucijners, 100 ml bouillon,

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak dit bruin. Voeg dan 3 in blokjes gesneden tomaten, 1 theelepel ketoembar en 1 theelepel komijnpoeder toe. Bak 2 minuten mee. Voeg vervolgens 1 pot jonge kapucijners en 100 ml bouillon breng het kort aan de kook en laat het geheel 10 minuten pruttelen op laag vuur. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

(360 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

3 thoughts on “Kapucijners met Kip en Rijst

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top