Schnitzel met Rauwe Ham en Brie

Schnitzel met Rauwe Ham en Brie

Schnitzel met Rauwe Ham en Brie

Ingrediënten: schnitzels, rauwe ham, brie, zout, peper,

Verwarm de oven voor op 170 graden (hetelucht). Maak de schnitzels platter. Beleg elke schnitzel met 3 plakjes rauwe ham en 2 plakjes brie. Rol de schnitzels op en prik vast met een cocktailprikker. Kruid met zout en peper. Bak de schnitzels rondom bruin in hete boter. Leg de schnitzels in een ovenschaal. Leg op elke schnitzel nog een plakje brie. Zet de ovenschaal ongeveer 15 tot 20 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer bijvoorbeeld met aardappelkroketjes en een salade. Eet smakelijk!

0
(206 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top