Saucijzenbroodje

Saucijzenbroodje

Saucijzenbroodje

Ingrediënten: 6 vellen bladerdeeg, 6 gekruide worstjes, 1 ei, water,

Verwarm de oven voor op 200 graden (hetelucht). Ontdooi 6 vellen bladerdeeg. Haal van 6 gekruide worstjes (bijvoorbeeld de gekruide worstjes van de Albert Heijn) het vel af en leg elk worstje op een vel bladerdeeg. Vouw het bladerdeeg om het worstje. Druk de randen goed dicht met een vork. Leg de saucijzenbroodjes op een bakplaat. Kluts 1 ei met wat water. Bestrijk de saucijzenbroodjes met het geklutste ei. Zet de bakplaat in de voorverwarmde oven voor ongeveer 25 minuten. Smul ze!

(26 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top