Italiaanse Burger

Italiaanse Burger

Italiaanse Burger

IngrediĆ«nten: 3 ciabattini’s, 500 gram gehakt, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 eetlepel pesto, zout, peper, 2 uien, 2 tros tomaten, mozzarella, sla,

Bak 3 ciabattini’s af volgens de aanwijzingen op de verpakking in een voorverwarmde oven op 200 graden. Meng 500 gram gehakt met 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 eetlepel pesto, zout en peper. Vorm er 6 burgers van. Bak 2 in dikke ringen gesneden uien in hete olie voor 1 minuut, bak vervolgens 2 in dikke plakken gesneden trostomaten 1 minuut in de hete olie. Houd alles warm in de oven of onder aluminiumfolie. Bak de burgers bruin in de hete bakolie. Leg de burgers vervolgens op een bakplaat. Leg op elke burger een plak mozzarella. Zet de bakplaat in de oven en laat de mozzarella smelten. Beleg de ciabattini’s met sla, tomaat, ui en de burgers. Serveer er eventueel een mayonaise met pesto bij. Eet smakelijk!

(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top