Brownies

Brownies

Brownies

eigenlijk niet helemaal gelukt, door een nogal slimme actie. Tip, roer de basterdsuiker eerst door het ei en giet er vervolgens de gesmolten chocolade bij. Zo wordt de brownie minder korrelig. Maar desalniettemin was de brownie wel erg lekker.

Ingrediënten: 100 gram kookchocolade, 80 gram boter, 40 gram cacaopoeder, 145 gram donkere basterdsuiker, 60 gram bloem, 1 theelepel bakpoeder, snuf zout,

Verwarm de oven voor op 160 graden (hetelucht). Beboter een brownieblik en bekleed met bakpapier. Smelt 80 gram boter met 100 gram kookchocolade of 100 gram pure chocolade. Kluts 2 eieren. Giet hierbij het chocolademengsel en doe er vervolgens 40 gram cacaopoeder, 145 gram donkere basterdsuiker, 60 gram bloem, 1 theelepel bakpoeder en een snuf zout bij. Meng het geheel goed. Schep het chocolademengsel in het brownieblik. Zet het brownieblik ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de brownie even afkoelen in het blik en steek er met een koekjesvorm allerlei vormpjes uit. Smul ze!

(29 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top