Delivenetia in Arnhem & Martino IJs in Rhenen

Delivenetia in Arnhem & Martino IJs in Rhenen

Delivenetia - Arnhem IJssalon Martino - Rhenen

Vandaag tijdens het winkelen geluncht bij de Italiaanse broodjeszaak Delivenetia in Arnhem. Keuze uit verschillende broodjes, de Italiaanse bol en de panini. Michel nam de Pittige Palermo, een Italiaanse bol belegd met kaas, salami, peperoni, wortelsalade en ui. Britt nam een Panini Hawaii, een panini belegd met kaas, ham, kerrie, tomatenketchup en natuurlijk ananas en ik nam de Prego, een Italiaanse bol met gerookte kipfilet, sla, komkommer, tomaat en een honing-mosterdsaus. Snelle bediening en lekkere broodjes. Na het slenteren in Arnhem via Rhenen naar huis gegaan, en laten ze in het hartje van Rhenen nu net een overheerlijke ijssalon hebben. Daar een heerlijk ijsje op. Michel had stroopwafel-, bitterkoekjes en malaga-ijs, Britt meloen-, peer- en chocolade-ijs en zelf had ik tiramisu-, peer- en Mr. Martino- ijs. Zeker een aanrader als je in Rhenen bent, terras aanwezig!

Delivenetia
Ketelstraat 32
6811 CZ Arnhem

Martino IJs
Frederik v/d paltshof 48
3911 LB Rhenen

0
(47 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top