Mie met Rundvlees en Spinazie

Mie met Rundvlees en Spinazie

Mie met Rundvlees en Spinazie

Ingrediënten: mie, 250 gram rundvlees, zout, peper, 250 spinazie, 1 teentje knoflook, 150 ml kokosmelk, 1 eetlepel sojasaus, 1 eetlepel pindakaas,

Kook de mienestjes volgens de aanwijzing op de verpakking. Snij 250 gram rundvlees in reepjes en kruid het met zout en peper. Bak de rundvlees bruin in hete olie. Als het rundvlees bruin is schep het uit de pan. Doe vervolgens 250 gram spinazie en 1 fijngehakt teentje knoflook in de pan. Roerbak tot de spinazie geslonken is. Voeg 200 ml kokosmelk, 1 eetlepel sojasaus en 1 eetlepel pindakaas toe. Breng het al roerende kort aan de kook. Voeg het rundvlees toe en laat het geheel op laag vuur goed warm worden. Voeg de mie toe aan de spinazie en serveer. Eet smakelijk!

0
(34 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top