Cafetaria ’t Hoekje in Veenendaal

Cafetaria ’t Hoekje in Veenendaal

nasi t hoekje

Soms heb je zomaar een vrije dag, nou ja zomaar… vanwege een interne verhuizing van onze hele afdeling vandaag kregen de medewerkers een vrije dag zodat de verhuizers ongestoord hun gang konden gaan. Daarom in plaats van mijn 2 bruine bollen met kaas een 1/2 portie nasi gehaald, met ham maar zonder gebakken ei want dat yuk…. Aan een 1/2 portie had ik meer dan genoeg zo voor een lunch en het was als altijd smullen!

Cafetaria ‘t Hoekje
Gortstraat 47
3905 BC Veenendaal

0
(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top