Romige Aspergesoep

Romige Aspergesoep

Romige Aspergesoep

Eigenlijk hoor je nu met verse asperges te werken, het is tenslotte dan ook het aspergeseizoen maar voor deze soep heb ik een pot asperges genomen, het was tenslotte een beetje uitproberen of aspergesoep nu wel echt lekker is, en dat was het en erg makkelijk te maken!

Ingredi├źnten: 1 pot witte asperges, 600 ml kippenbouillon, 100 ml kookroom, 2 eidooiers, basilicum,

Kook 1 pot witte asperges met kookvocht en 600 ml kippenbouillon gaar. Haal het van het vuur af en pureer het geheel met een staafmixer. Klop 100 ml kookroom met 2 eidooiers en roer dit bij de aspergesoep. Zet het geheel terug op het vuur en laat het zachtjes warm worden zonder te koken. Strooi er wat fijngehakte basilicum over. Lekker met stokbrood. Eet smakelijk!

0
(35 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top