Cakejes met Glazuur

Cakejes met Glazuur

Cakejes met Glazuur

Cakejes met Glazuur

Vandaag heeft Britt cakejes gebakken. Ze had wat zakjes glazuur gekregen en dat is natuurlijk het lekkerst op zelf gebakken cakejes.

Ingrediënten: 250 gram boter, 250 gram suiker, 4 eieren, 250 gram bloem, 1 zakje vanillesuiker, 1 zakje banaan-glazuur, 2 kleine zakjes glazuur

Verwarm de oven voor op 160 graden (hetelucht). Mix 250 gram boter met 250 gram suiker tot een smeuïg geheel. Voeg een voor een 4 eieren toe en mix dit tot een bleekgele massa. Voeg 250 gram bloem en 1 zakje vanillesuiker toe. Mix tot je een goed beslag hebt. Doe in een muffinvorm papieren cakevormpjes en schep hierin het beslag. Zelf had ik genoeg voor 18 cakejes. Zet de muffinvorm in de voorverwarmde oven en bak ze ongeveer 40 minuten. Laat de cakejes goed afkoelen. Maak de zakjes glazuur aan volgens de aanwijzing op de verpakking. Schep de glazuur over de goed afgekoelde cakejes en laat het glazuur hard worden. Smul ze!

0
(81 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top