Farfalle met Kipfilet en Paprika

Farfalle met Kipfilet en Paprika

Farfalle met Kipfilet en Paprika

Ingrediƫnten: farfalle, zout, 1 kipfilet, 1 rode paprika, 1 gele paprika, 2 sjalotjes, 1 teentje knoflook, 1 takje rozemarijn, 100 ml kippenbouillon,

Kook de farfalle in kokend water met wat zout. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet goudbruin in hete olie. Schep de kipfilet uit de pan. Bak in de achtergebleven olie 1 rode gesneden paprika, 1 gesneden gele paprika, 2 in ringen gesneden sjalotjes, 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 fijngehakt takje rozemarijn. Roerbak ongeveer 10 minuten. Voeg 100 ml kippenbouillon toe, breng het aan de kook. Voeg de kip toe, zet het vuur lager en laat het geheel nog 10 minuten pruttelen. Serveer met de farfalle. Eet smakelijk!

0
(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top