Quesadilla’s met Champignons en Kaas

Quesadilla’s met Champignons en Kaas

Quesadilla's met Champignons en Kaas

Ingrediënten: 30 gram boter, 1 ui, 30 gram bloem, 250 ml melk, 100 gram geraspte kaas, peterselie, 250 gram champignons, 1 teentje knoflook, 4 tortilla wraps,

Verwarm de oven voor op 160 graden (hetelucht). Smelt 30 gram boter en fruit hierin 1 gesnipperde ui. Als de ui glazig is voeg je 30 gram bloem toe en bak je dit kort mee. Voeg beetje bij beetje 250 ml melk al roerende toe. Haal de saus van het vuur en roer er 100 gram geraspte kaas en peterselie naar smaak door. Bak 250 gram in plakjes gesneden champignons met 1 fijngehakt teentje knoflook tot het zacht is. Besmeer 4 tortilla wraps met de kaassaus. Schep op 2 ervan de champignons en leg de andere 2 tortilla wraps er op. Bak de quesadilla’s nog 5 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(93 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

4 thoughts on “Quesadilla’s met Champignons en Kaas

  1. @Ineke Het heeft te maken met de wijze van het vouwen van de tortilla. een wrap is een rol, buritto is gevouwen als een enveloppe en een quesadilla is niet gevouwen en zijn 2 tortilla’s waar iets tussen is gesmeerd.

    Gr. Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top