Berenklauw van Varkenshaas

Berenklauw van Varkenshaas

Berenklauw van Varkenshaas

Wie kent hem niet de berenklauw uit de snackbar? Een gehaktbal met schijfjes ui en als je een ‘luxe uitvoering hebt ook nog met ontbijtspek en dan bij voorkeur nog pindasaus erbij. Dit is net een andere versie.

Ingrediënten: varkenshaas, ui, ontbijtspek, zout, peper,

Snij 2 varkenshaasjes in dikke plakken. Rijg aan een sateprikker een plak varkenshaas, 1/2 plakje ontbijtspek, 1 plak ui en dan weer een plak varkenshaas. Ga zo verder tot de sateprikker vol is. Kruid de varkenshaasjes met zout en peper. Bak de varkenshaasjes om en om bruin in de hete bakboter. Als de varkenshaasjes rondom bruin zijn zet je de pan in de voorverwarmde oven op 175 graden (hetelucht) voor ongeveer 20 minuten zodat de varkenshaas van binnen ook gaar wordt. Serveer met een salade en gebakken aardappeltjes. Eet smakelijk!

0
(49 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

One thought on “Berenklauw van Varkenshaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top