Farfalle met Doperwten en Bacon

Farfalle met Doperwten en Bacon

Farfalle met Doperwten en Bacon

Ingrediënten: farfalle, 100 gram bacon, 1 ui, 200 gram doperwten, 100 ml kookroom, citroensap, zout, peper, 50 gram geraspte kaas,

Kook de farfalle in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 100 gram in reepjes gesneden bacon krokant. Voeg 1 gesnipperde ui toe en bak deze zacht. Als de uien zacht zijn voeg 200 gram doperwten toe. Bak dit kort mee. Giet er 100 ml kookroom en een scheutje citroensap bij. Breng op smaak met zout en peper en laat de doperwten in 15 minuten op laag vuur gaar worden. Voeg op het laatst 50 gram geraspte kaas toe en laat dit smelten. Schep de farfalle door de doperwten. Eet smakelijk!

0
(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top