Mie met Peultjes

Mie met Peultjes

Mie met Peultjes

Ingrediënten: mie, 1 teentje knoflook, 1/2 eetlepel ketoembar, 1 /2 eetlepel gemberpoeder, 200 gram peultjes, 1 rode peper, 2 eetlepels oestersaus, 3 eetlepels vissaus, 1 eetlepel suiker, 125 gram taugé, 1 eetlepel koriander, 50 gram cashewnoten,

Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 1 fijngehakt teentje knoflook met 1/2 eetlepel ketoembar en 1/2 eetlepel gemberpoeder. Voeg vervolgens 200 gram peultjes toe en roerbak dit ongeveer 5 minuten. Voeg 1 rode peper (fijngesneden en ontdaan van zaadjes), 2 eetlepels oestersaus, 3 eetlepels vissaus en 1 eetlepel suiker toe. Roerbak 1 minuut. Dan kan er 125 gram taugé bij en weer 1 minuut roerbakken. Giet de mie af en roer dit door de peultjes samen met 1 eetlepel fijngehakte koriander en 50 gram cashewnoten. Goed doorwarmen. Eet Smakelijk!

0
(28 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top