Geglaceerd Varkenshaasje met Balsamico

Geglaceerd Varkenshaasje met Balsamico

Geglaceerd Varkenshaasje met Balsamico

Ingrediƫnten: 2 eetlepels olie, 2 eetlepels gedroogde basilicum, 1 theelepel mosterd, 1 eetlepel honing, 75 ml balsamico azijn, zeezout, 2 varkenshaasjes, 2 takjes rozemarijn, 1 prei,

Maak een marinade van 2 eetlepels olie, 2 eetlepels gedroogde basilicum, 1 theelepel mosterd, 1 eetlepel honing, zeezout, en ongeveer 75 ml balsamico azijn. Marineer hierin 2 varkenshaasjes. Laat dit minstens 1 uur marineren, liefst langer. Bak de varkenshaasjes rondom bruin in hete boter. Doe in de pan 1 in grove stukken gesneden prei en 2 takjes rozemarijn. Overgiet met de balsamico marinade. Zet de pan in de voorverwarmde oven op 120 graden voor ongeveer 35 minuten. Serveer met gebakken aardappeltjes en een salade. Eet smakelijk!

0
(303 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top