Ciabattini Cheese Burger

Ciabattini Cheese Burger

Ciabattini Cheese Burger

Ingrediënten: 3 ciabattini broodjes, 3 hamburgers, sla, ui, curry, mayonaise, cheddar cheese,

Bak de ciabattini broodjes volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak de hamburgers bruin en doe in het braadvet 1 gesnipperde ui erbij. Als de hamburgers bruin zijn leg je op elke hamburger 1 plakje cheddar cheese. Laat de cheddar cheese smelten, eventueel met de deksel op de pan. Snij de ciabattini’s open en beleg ze met sla, leg hierop de ‘cheese burger’ en maak het af met de gebakken ui, curry en mayonaise. Zo creëer je een luxe cheese burger.

0
(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top