Fond & Fumet in Marke

Fond & Fumet in Marke

Fond & Fumet - Marke

Na de receptie ter ere van wiellerronde Gent-Wevelgem in Hotel Cortina, waar ze overigens heerlijke kleine broodjes serveren, zijn we met Christiaan en Marian naar Fond & Fumet gegaan. Een klein en gezellig restaurant in Kortrijk-Marke. Vooraf werd ons een aperitief aangeboden van het huis een soepje van tomaten, prei, bieslook en een klein beetje room. Alle 4 waren we eensgezind en kozen als voorgerecht pata negra en als hoofdgerecht chateaubriand ‘meritus‘ met handgedraaide béarnaise en verse frietjes. Toe koffie en thee. Zeker een aanrader als je in de buurt van Kortrijk bent!

Fond & Fumet
Rekkemsestraat 224-226
8510 Marke België

0
(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top