Il Basilico in Waregem

Il Basilico in Waregem

Il Basilico - WaregemOp naar een korte midweek België. Woensdag is de wiellerronde Gent-Wevelgem waar we speciale kaarten voor hadden. Om lekker uitgerust te zijn zijn we eerder richting België vertrokken. Samen met Christiaan en Marian zijn we gaan eten bij Il Basilico in Waregem. Ik en Christiaan hadden beide lasagne van het huis. Michel en Marian kozen voor de trio van pasta, ravioli met spinazie en gorgonzolasaus, lasagne en canneloni. Reserveren is gewenst. De gerechten waren voor allemaal goed bevallen!

Il Basilico
Markt 35
8790 Waregem België

0
(24 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top