Exki in Antwerpen

Exki in Antwerpen

Exki - AntwerpenOp weg naar Menen zijn we even gestopt in Antwerpen. Shoppen voor de culinaire bladen. Aangezien het lunchtijd was gestopt bij Exki, een biologisch fastfood restaurant. Alle gerechten worden vers gemaakt en je zult er geen frieten of mayonaise vinden. Wij hebben daar gekozen voor respectievelijk een tomatensoep voor mij en een meergranenbroodje biobrood Louise – ambachtelijk gekookte ham, gouda, honing-mosterdvinaigrette. Wil je meer biologisch eten en ook wel even snel lunchen dan moet je zeker Exki eens bezoeken.

Exki
Keyserlei 20
2000 Antwerpen
Tel: (0032)(0)3-2349646

(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

3 thoughts on “Exki in Antwerpen

  1. Jammer dat ze niet in Nederland zijn. Je moet er volgens de site echt voor naar België, Luxemburg, Frankrijk en Italië. Daar komen er steeds meer filialen volgens de exki.be site

Comments are closed.

Back To Top