Exki in Antwerpen

Exki in Antwerpen

Exki - AntwerpenOp weg naar Menen zijn we even gestopt in Antwerpen. Shoppen voor de culinaire bladen. Aangezien het lunchtijd was gestopt bij Exki, een biologisch fastfood restaurant. Alle gerechten worden vers gemaakt en je zult er geen frieten of mayonaise vinden. Wij hebben daar gekozen voor respectievelijk een tomatensoep voor mij en een meergranenbroodje biobrood Louise – ambachtelijk gekookte ham, gouda, honing-mosterdvinaigrette. Wil je meer biologisch eten en ook wel even snel lunchen dan moet je zeker Exki eens bezoeken.

Exki
Keyserlei 20
2000 Antwerpen

0
(18 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

3 thoughts on “Exki in Antwerpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top