Karbonade met Pittige Saus

Karbonade met Pittige Saus

Karbonade met Pittige Saus

Ingrediënten: 2 haaskarbonade, 3 teentjes knoflook, tijm, rozemarijn, zout, peper, 1 ui, 1 rode paprika, 1 rode peper, 250 gram kastanjechampignons, 1 eetlepel suiker,

Verwarm de oven voor op 180 graden (hetelucht). Vet een ovenschaal in met olie. Leg hier in 2 haaskarbonades, 3 teentjes knoflook, takjes tijm, wat rozemarijn blaadjes, zout en peper. Besprenkel met olie. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de oven.

Voor de saus bak je 1 gesnipperde ui, 1 rode paprika en 1 fijngehakte rode peper tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons toe en bak dit mee tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 blikje tomaatblokjes, 1 eetlepel suiker, zout en peper toe. Laat het 10 minuten op laag vuur pruttelen. Serveer de karbonades met de saus. Eet smakelijk!

0
(20 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

2 thoughts on “Karbonade met Pittige Saus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top