Nasi met Saté

Nasi met Saté

Ingrediënten: 1 kipfilet, zout, peper, 3 eetlepels ketjap manis, 100 gram reepjes ham, 1 ui, 1 wortel, 1 teentje knoflook, 1 prei, 2 eetlepels ketoembar, 2 eetlepels laos, 2 zakjes Lassie Wokklaar zilvervliestrijst,

Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet bruin in hete olie. Breng op smaak met zout, peper en 3 eetlepels ketjap manis. Voeg 100 gram reepjes ham toe. Roerbak een minuut of 2 mee. Schep de kipfilet en ham uit de pan. Bak in de achtergebleven olie 1 gesnipperde ui, 1 in plakjes gesneden wortel en 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 1 in ringen gesneden prei toe. Voeg 2 eetlepels ketoembar en 2 eetlepels laos toe. Roerbak nog een minuut of 2. Voeg 2 zakjes Lassie Wokklaar zilvervliestrijst toe. Roerbak nog 5 minuten. Serveer met saté en pindasaus. Eet smakelijk!

(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Ook lekker :