Chocolate Cookies

Chocolate Cookies

Chocolate Cookies

Ingrediënten: 250 gram boter, 200 gram donkere basterdsuiker, 160 gram suiker, 3 eieren, 300 gram bloem, 2 theelepels baking soda (bicarbonaat), 60 gram cacaopoeder, 250 gram pure chocolade,

Verwarm de oven voor op 150 graden. Mix 250 gram boter met 200 gram donkere basterdsuiker en 160 gram suiker tot een gladde massa. Voeg een voor een 3 eieren toe. Voeg vervolgens 300 gram bloem, 2 theelepels bicarbonaat en 60 gram cacaopoeder toe en mix het tot een goed beslag. Hak 250 gram pure chocolade tot grove stukken en spatel dat door het beslag. Draai van het beslag kleine balletjes, ongeveer ter grootte van een pingpongbal en druk ze plat op een goed ingevette bakplaat (of een bakplaat belegd met een siliconenmat). Zet de bakplaat ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de koekjes afkoelen op een rooster. Wij hadden genoeg beslag voor 45 koekjes. Smul ze!

0
(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

One thought on “Chocolate Cookies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top