Viskoekjes

Viskoekjes

Viskoekjes

Eindelijk ook een viscategorie! Geen idee of er meer visrecepten komen maar deze viskoekjes zijn alvast het begin!

Ingrediënten: 400 gram kabeljauwfilet, 1 ei, 1 bosui, 1 klein teentje knoflook, 1 theelepel milde curry pasta, 2 eetlepels vissaus, 2 eetlepels maïzena,

Kluts 1 ei. Doe in een keukenmachine 400 gram kabeljauwfilet, het geklutste ei, 1 fijngesneden bosui, 1 klein fijngehakt teentje knoflook, 1 theelepel milde curry pasta, 2 eetlepels vissaus en 2 eetlepels maïzena. Zet de keukenmachine kort aan zodat alles goed gemengd is. Verhit olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en schep met een juslepel de vis-substantie in de hete olie. De olie moet echt goed heet zijn. Keer de viskoekjes om als de onderkant steviger is geworden. Eet smakelijk!

0
(23 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top