Broccoli Cake

Broccoli Cake

Broccoli Cake

Ingrediƫnten: 250 gram broccoli, 250 gram bloem, 5 eieren, 1 zakje bakpoeder, 150 ml water, zout, peper, 125 gram geraspte gruyere, 100 gram reepjes ham,

Verwarm de oven voor op 160 graden (hetelucht). Kook ongeveer 250 gram broccoli beetgaar in kokend water met wat zout. Meng in een kom 250 gram bloem met 5 geklutste eieren, 1 zakje bakpoeder, 150 ml water, zout en peper. Als je een goed beslag hebt voeg je 125 gram geraspte gruyere, 100 gram reepjes ham en de geblancheerde broccoli toe. Roer het beslag goed door. Bekleed een cakevorm met bakpapier. Schep het broccoli beslag in de cakevorm en zet vervolgens de cakevorm in de voorverwarmde oven. Na ongeveer 60 minuten is de broccoli cake klaar. Laat de broccoli cake iets afkoelen voordat je het serveert. Eet smakelijk!

0
(64 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top