Kipfilet met Paksoi, Peultjes en Taugé

Kipfilet met Paksoi, Peultjes en Taugé

Kipfilet met Paksoi, Peultjes en Tauge

Ingrediënten: rijst, 2 kipfilets, zout, peper, 1 krop paksoi, 200 gram peultjes, 125 gram taugé, 3 eetlepels sojasaus, sesamzaad,

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Snij 2 kipfilets in reepjes en kruid het met zout en peper. Snij 1 krop paksoi in reepjes en hou het wit en het groen van de paksoi apart. Bak in hete olie de kipfiletreepjes goudbruin. Voeg 200 gram peultjes en het wit van de paksoi toe. Roerbak een minuut of 5. Voeg vervolgens het groen van de paksoi en 125 gram taugé toe. Roerbak nog een minuut, roer er dan 3 eetlepels sojasaus en sesamzaad door. Verwarm het geheel even goed door. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

0
(154 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top