Het Oude Tolhuys in Utrecht

Het Oude Tolhuys in Utrecht

Het Oude Tolhuys - UtrechtVandaag kregen we vanuit het werk een etentje aangeboden vanwege de afsluiting van de invoering van een nieuw systeem. We konden er genieten vooraf van een champignonsoep, daarna een buffet met onder andere huzarensalade met asperges, pastasalade met salami, schwarzwalderham met meloen, bladerdeeg met spinazie, pikante gehaktballetjes met kruidige tomatensaus en gamba’s van de grill in knoflookolie. Daarna ijs toe. Voldoende te eten dus. De partners mochten niet mee, maar Michel heeft genoten van spareribs met Vlaamse frieten bij hem in het bedrijfsrestaurant.

Het Oude Tolhuys
Weg naar Rhijnauwen 13 – 15
3584 AD Utrecht
Tel: 030-2511215

(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0
Matrix #brutsellog_nl:mtrx.anchel.nl & Fediverse / Activitypub @anja@www.brutsellog.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top