Zuurkool met een Gehaktbal

Zuurkool met een Gehaktbal

Zuurkool met een Gehaktbal

Storm in Nederland, daar past zuurkool lekker bij.

Ingrediƫnten: 1 zakje wijnzuurkool, aardappels, gehaktbal van de Keurslager,

Zet wijnzuurkool (uit een zakje) op in een klein laagje water en het vocht uit het zakje zuurkool en laat het in 25 tot 30 minuten zachtjes koken. Schil de aardappels, snij ze in ongeveer gelijke stukken. Was ze op en zet de aardappels op in water met wat zout. Laat de aardappels zo’n 20 minuten koken. Of prik er in om te kijken of ze goed zijn. Als de aardappels goed zijn giet je ze af en stamp je het met een scheutje melk en een klontje boter. Stamp ook de zuurkool erdoor. Erbij aten we een gehaktbal van Keurslager Harzevoort uit Veenendaal, die je ook makkelijk kan opwarmen in de magnetron (erg lekker). Eet smakelijk!

0
(27 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top