Gevulde Kipfilet

Gevulde Kipfilet

Gevulde Kipfilet

Ingrediënten: 2 kipfilets, zout, paper, bacon, kaas, geraspte oude kaas, basilicum,

Kruid 2 kipfilets met zout en peper. Bak de kipfilets goudbruin in hete boter. Haal de kipfilets ui de pan (en zet de pan uit). Snij de kipfilets open en vul het met 2 plakjes bacon en kaas. Prik de kipfilets dicht met een cocktailprikker. Bestrooi de kipfilets met geraspte oude kaas en fijngehakte basilicum. Leg de kipfilets in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden. Erbij hadden wij doperwten en aardappelbolletjes. Eet Smakelijk!

0
(154 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top