Aardappelschotel

Aardappelschotel

Aardappelschotel

Ingrediƫnten: 450 minikrieltjes, 1 ui, 1 teentje knoflook, 250 gram kastanjechampignons, zout, peper,

Bak 450 gram minikrieltjes van CelaVita goudbruin in hete bakboter. Breng op smaak met zout. Haal het uit de pan en verwarm vervolgen wat olie in de koekenpan. Bak hierin 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook. Als de ui zacht is voeg 250 gram gehakt toe en bak dit bruin. Voeg dan 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Doe de krieltjes terug in de pan, breng op smaak met peper en verwarm het geheel goed door. Eet smakelijk!

0
(37 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top