Biefstuk met Prei-Brie saus

Biefstuk met Prei-Brie saus

Biefstuk met Prei-Brie saus

Ingredi├źnten: 2 biefstuk, zout, peper, 1 prei, 150 ml bouillon, 150 gram brie,

Kruid 2 biefstukjes met zout en peper. Bak de biefstuk na de gaarheid die je zelf wenst. Haal de biefstuk uit de pan en houdt deze warm onder aluminiumfolie of in een warme oven op 80 graden. Doe in het achtergebleven vet 1 in ringen gesneden prei met 150 ml bouillon. Laat de prei een minuut of 5 stoven. Voeg dan 150 gram brie toe, waarvan je de harde kantjes hebt afgesneden. Laat de brie op laag vuur smelten. Als de brie gesmolten is dan kan je het serveren met de biefstuk. Lekker met gebakken aardappeltjes. Eet smakelijk!

(111 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0
Matrix #brutsellog_nl:mtrx.anchel.nl & Fediverse / Activitypub @anja@www.brutsellog.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top