Spaghetti met Prei

Spaghetti met Prei

Spaghetti met Prei

Een makkelijke en snelle maaltijd voor 2 personen.

Ingrediƫnten: spaghetti, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, komijnpoeder, 2 prei, zout, peper, zure room,

Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in een hete wok 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig met een snuf komijnpoeder. Schep de dobbelsteentjes ontbijtspek uit de pan en bak in het achtergebleven vet 2 in ringen gesneden prei voor ongeveer 2 minuten. Breng op smaak met zout, peper en komijnpoeder. Zet het vuur lager en laat de prei ongeveer 10 minuten smoren. Doe vervolgens de dobbelsteentjes ontbijtspek terug in de pan en warm het geheel goed door. Serveer de spaghetti met het prei-mengsel. Schep op ieder bord een lepel zure room. Eet smakelijk!

0
(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top