Ciabatta met Spinazie en Filetlapjes

Ciabatta met Spinazie en Filetlapjes

Ciabatta met Spinazie en Filetlapjes

Ingrediënten: 200 gram spinazie, 2 tomaten, 3 varkensfiletlapjes, zout, peper, afbak-ciabatta, basilicum, 4 plakjes cheddar cheese,

Verwarm de oven voor op 200 graden (hetelucht). Ontdooi 200 gram spinazie. Verwarm het vervolgens 2 minuten op de hoogste stand in de magnetron. Snij 2 tomaten in schijfjes en rooster de schijfjes tomaat in een hete grillpan. Bestrooi 3 varkensfiletlapjes met zout en peper. Bak de varkensfiletlapjes om en om in de grillpan. Snij 1 afbak-ciabatta open. Beleg 1 helft met spinazie, varkensfiletlapjes, schijfjes tomaat en wat fijngehakte basilicum. De andere helft wordt belegd met 4 plakjes cheddar cheese. Leg de ciabatta ongeveer 6 tot 8 minuten in de oven. Met 1 ciabatta heb je genoeg voor 2 personen. Eet smakelijk!

0
(33 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

One thought on “Ciabatta met Spinazie en Filetlapjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top