Foodmaker in Antwerpen

Foodmaker in Antwerpen

Foodmaker - AntwerpenVan shoppen krijg je honger. Wij zijn gestopt bij de hippe keten ‘Foodmaker’. Je hebt daar keuze uit diverse broodjes, pasta’s en een keur aan verschillende koffie’s. Zelf heb ik gekozen voor de dagsoep wat deze keer een kruidige tomatensoep was. Naar keus kan je er geraspte kaas en croutons erbij doen en bij het afrekenen kan je kiezen of je er een stukje stokbrood bij wilt. Michel koos voor de Sunshine delight. Een broodje met rode pesto, ham en salade. Een aanrader!

The Foodmaker
Keyserlei 9
2018 Antwerpen België

(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top