Cyper in Ieper

Cyper in Ieper

Cyper - IeperVandaag afgereist naar België. Eerst naar Antwerpen, shoppen! Daarna langs de kant gestaan voor de wielrenronde Omloop van het Volk te zien. Na aankomst bij het hotel in Ieper gegeten bij Cyper aan de grote markt van Ieper. Michel nam een steak bearnaise en zelf heb ik gekozen voor stoofvlees. Helaas geen desserts op de kaart, maar dat hebben we goed gemaakt door bonbons te kopen bij een van de vele chocolatiers die op zaterdagavond open waren. De prijs was laag, en de gerechten beide lekker.

Cyper
Grote Markt 5
8900 Ieper (België)

0
(23 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top