Pasteitje met Romige Ham en Paddenstoelenragout

Pasteitje met Romige Ham en Paddenstoelenragout

Pasteitje met Romige Ham en Paddenstoelenragout

Ingrediënten: ragoutbakjes, boter, 125 gram blokjes ham, 150 gram gemengde paddenstoelen, 100 gram champignons, 250 ml kippenbouillon, kookroom, peterselie, bloem,

Verwarm ragoutbakjes zoals staat aangegeven op de verpakking. Smelt 40 gram boter in een wok en bak hierin 125 gram blokjes ham tot de blokjes ham iets bruin is. Voeg 150 gram gemengde paddenstoelen in plakjes gesneden en 100 gram in plakjes gesneden champignons toe. Roerbak tot de paddenstoelen zacht zijn. Voeg 3 eetlepels bloem toe en roerbak kort. Giet er beetje bij beetje 250 ml kippenbouillon en 3 eetlepels kookroom toe. Blijf roeren tot de saus gaat binden en iets dikker wordt. Breng op smaak met peterselie. Vul de bakjes met de paddenstoelenragout en serveer. Eet smakelijk!

(52 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Back To Top