Wienerschnitzel met Paprikasaus

Wienerschnitzel met Paprikasaus

Wienerschnitzel met Paprikasaus

IngrediĆ«nten voor de saus: 1 ui, 1 pot gegrilde paprika’s, bouillonblokje,

Voor de paprikasaus bak je in hete olie 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 1 potje gegrilde paprika’s (gesneden) toe. Roerbak kort. Voeg 1/2 bouillonblokje toe en 250 ml water. Breng het kort aan de kook. Laat de saus vervolgens op laag vuur iets indikken. Bak de wienerschnitzel om en om bruin in hete boter. Erbij gekruide aardappeltjes in schil en bloemkool. Eet smakelijk!

0
(84 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top