Erwtensoep en Pizza

Erwtensoep en Pizza

Erwtensoep en Pizza

Op visite in Friesland. We kregen huisgemaakte erwtensoep. Kijk voor een recept op deze site.

pizza

De pizzabodem is gemaakt van witte broodmix. Deze na het kneden goed uitrollen. Bestrijk de bodem met Napolitaanse spaghettisaus. Hierop plakjes salami en bacon. Dan beleggen met in ringen gesneden ui, plakjes tomaat en fijngehakte zongedroogde tomaat. Strooi er vervolgens Italiaanse kruiden over en strooi er mozzarella ‘vlokken’, belegen kaas en oude kaas over. Zet de pizza ongeveer 30 minuten in de oven op 180 graden. Eet smakelijk!

0
(87 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top