V.o.f. El Morabet in Utrecht

V.o.f. El Morabet in Utrecht

baklava

Vandaag trakteerde een collega op baklava. Een Oosterse lekkernij van noten (pistache, walnoten) in bladerdeeg met er overheen geschonken een mengsel van suiker, kaneel en honing. Deze op de foto was wel heel bijzonder, het bladerdeeg lijkt net een soort ‘suikerspin’. Deze lekkernij is gehaald bij V.o.f. El Morabet, je kan er ook allerlei soorten Marokkaanse koekjes kopen, brood en je hebt keus uit verschillende belegde broodjes. Zeker het bezoeken waard!

V.o.f. El Morabet
Bemuurde Weerd oz 45
3514 AR Utrecht

0
(210 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top