Opening Restaurantweek

Opening Restaurantweek

Okura Amsterdam

Vandaag werd de reserveringsite van de restaurantweek geopend in het Okura Hotel in Amsterdam. Na een presentatie over de restaurantweek door Jeroen van den Brink (diningcity.com) werd het woord gegeven aan Jan-Jaap van der Wal, hij was er namens Child at Venture en verrichtte de officiĆ«le opening van de site. Daarna was er de gelegenheid om foto’s te maken, een kijkje te nemen in de keuken waar ondertussen top-chefs zoals Niven Kunz met hun brigade aan de gang waren om de hapjes te maken. Om eerlijk te zeggen heb ik dingen geproefd waarvan ik nooit gedacht had ze ooit te eten. Zoals ganzenlever, kalfswang met risotto en een terrine met bessengelei en appel. Heerlijk!

0
(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top