In Bier Gemarineerde Varkensfiletlapjes

In Bier Gemarineerde Varkensfiletlapjes

In Bier Gestoofde Varkensfiletlapjes

Eens wat anders in plaats van in bier stoven kan je vlees ook in bier marineren.

Ingrediƫnten: 2 teentjes knoflook, gemberpoeder, 2 eetlepels ketjap manis, 2 eetlepels honing, 200 ml bouillon, 1 flesje bier, 5 varkensfiletlapjes,

Je maakt de marinade als volgt klaar: Fruit in hete olie 2 fijngehakte teentjes knoflook, voeg hieraantoe gemberpoeder naar smaak, 2 eetlepels ketjap manis, 2 eetlepels honing, 200 ml bouillon getrokken van 1 blokje rundvleesbouillon en 1 flesje bier. Breng het geheel aan de kook zodat de alcohol geheel gaat verdampen. Laat het een minuut of 10 pruttelen. Haal het van het vuur af en doe er nu 5 varkensfiletlapjes in. Doe de deksel op de pan en laat het nu minstens 6 uur marineren. Bak daarna de varkensfiletlapjes om en om bruin in hete boter. Voeg wat van de marinade toe en warm het kort door. Serveer met gebakken aardappels en een salade. Eet smakelijk!

0
(104 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top