Chocolade Cupcakes

Chocolade Cupcakes

Chocolade Cupcakes

Nog meer cupcakes om uit te delen.

Ingrediënten: 250 gram boter, 250 gram lichtbruine basterdsuiker, 4 eieren, 250 gram bloem, 50 gram cacaopoeder, 100 gram pure chocolade,

Mix hiervoor 250 gram boter met 250 gram lichte basterdsuiker tot een gladde massa. Voeg een voor een 4 eieren toe. Voeg daarna 250 gram bloem en 50 gram cacaopoeder toe en mix dit goed door. Doe in de keukenmachine 100 gram pure chocolade en maak er kleine stukjes van. Meng de chocolade door het beslag. Doe in een muffinvorm papieren cakevormpjes en vul deze met het beslag. Zet de muffinvorm in de voorverwarmde oven op 160 graden (hetelucht) voor ongeveer 30 tot 35 minuten. Laat ze daarna goed afkoelen.

0
(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 thoughts on “Chocolade Cupcakes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top