Kipfilet uit de Oven

Kipfilet uit de Oven

Kipfilet uit de Oven

Ingrediƫnten: 3 kipfilets, zout, peper, 1 1/2 eetlepel mosterd, 3 eetlepels tomatenketchup, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 200 gram champignons, 125 ml kookroom,

Kruid 3 kipfilets met zout en peper. Bak ze om en om bruin in de hete boter. Leg de kipfilets daarna in een ovenschaal. Maak een saus van 1 1/2 eetlepel mosterd en 3 eetlepels tomatenketchup, bestrijk hiermee de kipfilets. Bak ondertussen 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg er aan toe 1 gesnipperde ui en 200 gram in plakjes gesneden champignons. Als de champignons zacht zijn roer je er 125 ml kookroom door. Schep de champignonsaus over de kipfilets en zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven op 180 graden (hetelucht) voor ongeveer 25 minuten. Serveer met een frisse salade en aardappeltjes. Eet smakelijk!

0
(79 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

3 thoughts on “Kipfilet uit de Oven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top