Varkenshaas met Zongedroogde Tomaat en Champignons

Varkenshaas met Zongedroogde Tomaat en Champignons

Varkenshaas met Zongedroogde Tomaat en Champignons

Ingrediënten: 2 varkenshaasjes, zout, peper, 1 ui, 3 bosuien, 3 zongedroogde tomaten, oregano, 100 ml witte wijn, 200 gram champignons, 3 eetlepels crème fraiche,

Bestrooi 2 varkenshaasjes met zout en peper. Bak ze om en om bruin in de hete boter. Voeg nu 1 gesnipperde ui en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Bak dit mee tot het zacht is. Voeg nu 3 fijngesneden zongedroogde tomaten en wat oregano toe en giet er 100 ml witte wijn bij. Breng het aan de kook en zet dan het vuur lager en laat het met de deksel op de pan 10 minuten zachtjes pruttelen. Voeg dan 200 gram in plakjes gesneden champignons toe en roer even door en laat het nu nog eens een kwartier met de deksel op de pan verder stoven. Op het laatst roer je er 3 eetlepels crème fraiche door, warm het goed door en serveer met bijvoorbeeld aardappelkroketjes of pasta. Eet Smakelijk!

0
(98 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top