Brownies

Brownies

Brownies

Soms heb je gewoon een behoefte aan chocolade, daarom lekker brownies gebakken. Heerlijk!

Ingrediƫnten: 70 gram pure chocolade, 110 gram boter, 225 suiker, 2 eieren, 150 gram bloem, 1 theelepel vanille aroma, 1 theelepel bakpoeder,

Smelt au-bain marie 70 gram pure chocolade met 110 gram boter. Meng in een kom 225 gram suiker met 2 eieren tot de eieren lichter van kleur zijn. Voeg hieraantoe 150 gram bloem, 1 theelepel vanille aroma en 1 theelepel bakpoeder. Meng dit tot een mooi beslag. Voeg nu het chocolademengsel toe aan het beslag en meng het goed door. Bekleed een brownie bakblik met bakpapier en giet het beslag er in. Zet het bakblik in de voorverwarmde oven op 160 graden (hetelucht) voor ongeveer 20 tot 25 minuten. Laat de brownies afkoelen in het bakblik en snij er daarna vierkante blokjes van. Smul ze!

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top