Kipcurry met Bloemkool

Kipcurry met Bloemkool

Kipcurry met Bloemkool

Ingrediënten: rijst, 2 eetlepels milde curry pasta, 1 kipfilet, 1 bloemkool, 2 uien, 400 ml kokosmelk,

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak in hete olie op een laag vuurtje twee eetlepels milde curry pasta (Patak’s) voor ongeveer 1 minuut. Zet dan het vuur hoger en bak 1 in blokjes gesneden kipfilet mee voor ongeveer 5 minuten. Voeg dan 1 in roosjes gesneden bloemkool en 2 fijngesneden uien toe. Roerbak nog 2 minuten. Giet er nu een blikje kokosmelk (400 ml) bij en breng het aan de kook. Laat het een minuut doorkoken en zet dan het vuur lager en laat het 20 minuten pruttelen. Breng op smaak met koriander, zout en peper. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

0
(88 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top