Rijst met Rundvlees, Paprika en Peultjes

Rijst met Rundvlees, Paprika en Peultjes

Rijst met Rundvlees, Paprika en Peultjes

IngrediĆ«nten: rijst, 2 theelepels sojasaus, 2 theelepels rijstwijn, 2 theelepels sesamolie, 2 theelepels maizena, zout, peper, 300 gram rundvleesreepjes, 200 gram peultjes, 1 paprika, 150 ml kippenbouillon, 2 eetlepel oestersaus, pinda’s

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak een marinade van 2 theelepels sojasaus, 2 theelepels rijstwijn, 2 theelepels sesamolie, 2 theelepels maizena, zout en peper. Marineer hierin 300 gram rundvleesreepjes voor minstens 20 minuten. Roerbak de gemarineerde rundvleesreepjes bruin in de hete olie. Als het bruin is schep je het uit de pan en zet je het even apart. Roerbak nu 200 gram peultjes met 1 gesneden paprika op hoog vuur voor ongeveer 2 minuten. Voeg dan 150 ml kippenbouillon en 2 eetlepels oestersaus toe en breng het aan de kook. Schep nu de rundvleesreepjes terug in de pan en warm het goed door. Serveer met rijst en pinda’s. Eet smakelijk!

0
(54 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top