Geroekbakt Varkensvlees met Bosuien

Geroekbakt Varkensvlees met Bosuien

Geroekbakt Varkensvlees met Bosuien

Ingrediënten: 1 eetlepel rijstwijn, 1 eetlepel sojasaus, 2 theelepels sesamolie, 1 theelepel maïzena, 300 gram varkensfiletlapjes, 5 bosuien, zout, peper, 1 theelepel suiker, pinda’s, noedels,

Maak een marinade van 1 eetlepel rijstwijn, 1 eetlepel sojasaus, 2 theelepels sesamolie en 1 theelepel maïzena. Meng dit goed. Marineer hierin ongeveer 300 gram in reepjes gesneden varkensfiletlapjes. Dit moet minstens 20 minuten marineren, het liefst langer. Bak in hete olie de reepjes varkensvlees bruin. Als het vlees bruin is voeg je 5 grof gesneden bosuien toe en zout, peper en 1 theelepel suiker. Roerbak nog voor een minuut of 5 en roer er dan nog een handje pinda’s door. Maak de noedels klaar zoals aangegeven staat op de verpakking. Eet smakelijk!

0
(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top