Pasta met Chorizo, Champignons en Paprika

Pasta met Chorizo, Champignons en Paprika

Pasta met Chorizo, Champignons en Paprika

Ingrediƫnten: pasta, 150 gram chorizo, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 rode paprika, 1 gele paprika, 200 gram champignons, 3 tomaten, geraspte kaas,

Kook de pasta zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Bak in een hete wok 150 gram plakjes chorizo goudbruin. Schep het uit de pan en bak in het achtergebleven vet 1 gesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 gesneden rode paprika en 1 gesneden gele paprika voor ongeveer een minuut of 5. Voeg dan 200 gram in plakjes gesneden champignons en 3 in blokjes gesneden tomaten toe. Roerbak dit mee tot de champignons zacht zijn. Voeg de chorizo weer toe en warm het geheel nog goed door. Serveer met geraspte kaas. Eet smakelijk!

0
(270 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top